maanantai 10. heinäkuuta 2023

Kylmä oreganomakaroni lisäke

Sain tätä lisäkettä jossakin pitseriassa ja minusta todella yksinkertaisesti ja kekseliäästi oli saatu halpaa ruokaa, joka vieläpä maistui hyvälle. Minulla oli keltaista makaronia, mutta tavallinen valkoinen makaroni sopii tähän paremmin, sillä sitten oregano näkyy paremmin annoksessa. Kokeilin lisätä mausteeksi valkosipulia, mutta se oli liikaa. Ihan vaan suola, oliiviöljy sekä oregano riittävät mausteeksi. Lisäksi tämä lisäke nautitaan jäähtyneenä.


Aineet:

Tavallista valkoista makaronia
Neitsyt oliiviöljyä
Oreganoa
Suolaa

Vaihe 1:

Keitetään makaroni ja huuhdellaan viileäksi veden alla. Laitetaan sopivaan kulhoon ja lisätään hiukan oliiviöljyä, niin että saadaan kostutettua sillä makaronia aika paljon. Lisätään oreganoa, niin että näyttää hyvältä. Lisätään suolaa. Sekoitetaan ja lisätään suolaa, jos ei sopivasti. Tätä voi lisätä lisäkkeeksi melkein ruokaan kuin ruokaan, jos tykkää makaronista ja haluaa ruokaisampaa. Olin juuri tehnyt kasviswokkia ja siihen periaatteessa kelpaisi riisi lisäkkeeksi, mutta tämä makaroni saa nyt ajaa sen asian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti