lauantai 1. heinäkuuta 2023

Etikka Pimm's mocktail

 Tähän tuliki paljon koristeluja aina kurkusta alkaen. Sattu olemaan hyllyllä käytettyyn suolakurkkupurkkiin tehtyjä hölskykurkkuja, niin nehän kävi oivasti tällaiseen etikkajuomaan. Huomasin juomaa tehdessäni, että juoma pitäisi sekoittaa erikseen kulhossa tai shakerissä ja vasta sitten kaataa lasiin, jossa koristeet ovat muuten juoma ei sekoitu kunnolla ja eihän sitä enää voinu sekoitella ku koristeet oli tiellä. :D Mutta muuten tuntu ihan hyvän makuiselta juomalta. Voi antaa juoman vähän seisoa, niin että koristeluista tulisi vähän makua juomaan. Periaatteessa tämäkin juoma olisi sellainen, jonka voisi tehdä isoon juomakannuun. Katsoo vaan, että aineiden suhteet pysyisivät suunnilleen samoina, niin pääsisi samaan aromiin.


Aineet:

lasiin tai kannuun appelsiini- sekä sitruunalohkoja lisäksi vielä kurkkusiivuja sekä mintun tai basilikan lehviä päälle. Ihan juoman päälle voi vielä laittaa lehvän koristeeksi.
2 kpl jääpaloja
1 rkl eli puolikas juomamitallinen etikkaa
2 rkl eli juomamitallinen vihreää teetä
2 rkl eli juomamitallinen rainbow citrus limpsaa
2 rkl eli juomamitallinen rainbow tonic limpsaa
4 rkl eli 2 juomamitallista inkivääriolutta
 

Vaihe 1:

Laitetaan lasiin tai kannuun koristelut eli appelsiini- sekä sitruunalohkoja, kurkkusiivuja, mintun tai basilikan lehviä sekä jääpaloja. Laitetaan shakeriin tai kulhoon etikka, citrus limpsa, tonic limpsa sekä inkivääriolut. Sekoitetaan. Kaadetaan juoman päälle. Nautitaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti