sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kukkakaaligratiini ja broilerin koipi

Kukkakaaligratiini broilerikoiven kera. Jos broilerinkoipia paistaa vähintään 2 kpl, niin tästä saa 2 annosta. Yhteensä ruoassa on 18,3 g hiilihydraattia ja 1000 kcal broilerin koivetkin laskien. Ruoka on myös halpa. Ruokaa voi yrittää valmistaa ilman maizenaa jolloin hiilihydraatit laskevat 12,3 g:n.


rasia       marinoituja broilerinkoipia
n. 450 g kukkakaalia (pakaste)
25 g       voita
2 tl         maizenaa
2 dl        kermaa
ripaus    suolaa
ripaus    mustapippuria
50 g      juustoraastetta (1-2 dl)

Vaihe 1

Laita broilerinkoivet uuniin uunivuoassa kylmään uuniin alhaalta toiselle tasolle. Säädä lämpötila 200 asteeseen. Koivet ovat valmiit sitten kun kukkakaaligratiinikin on.

Vaihe 2

Keitä pakaste kukkakaalta 5 min kiehuvassa vedessä. Kaada vesi pois siivilän läpi ja laita kukkakaali pieneen uunivuokaan.

 Vaihe 3

Sulata voi kasarissa ja lisää maizena sekoittaen. Lisää kerma sekoittaen hiukan kerrallaan ja lisää suolaa ja mustapippuria. Sekoittele kermaa kunnes seos sakenee.

Vaihe 4

Kaada kermaseos kukkakaalien päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Laita uuniin broilerinkoipien kanssa 20 min:ksi 200 asteeseen ilman kantta. Kukkakaalesta tulee yllättävän herkullista lisäkettä broilerinkoipien kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti