lauantai 18. toukokuuta 2013

Kasviscurry

Kasviscurry, jossa on käytetty Mae Ploy Red Curry pastea. Vaihtoehtoisesti voi käyttää muitakin red curry pasteja vaikka Santa marialta, joita saa Citymarketista tai Prismasta. Curry pastea voi hankkia esim. http://www.siam-house.fi/tuote_tiedot.php?id=125 Ruoassa on useampi annos ja siinä on 64 g hiilihydraattia ja 1500 kcal. Pääosa kaloreista tulee kookosmaidosta ja rasvoista muuten se on tosi kevyt ruoka. Ruoasta voi tehdä myös kastikeversion lisäämällä siihen vielä puoli litraa kasvis- tai lihalientä ja syömällä sitä jonkin lisäkkeen kera.



2 kpl        munakoisoja
1 kpl        kesäkurpitsoita
1 kpl        paprikoita
1 kpl        sipuleita
2 rkl         öljyä
1 prk        kookosmaitoa
2 rkl         red curry pastea
20 g         voita
1 rkl        maizenaa
1 prk       herkkusieniä (iso purkki)
1 kpl       liha- tai kasvisliemikuutioita





Vaihe 1

Palottele munakoisot, kesäkurpitsat ja paprika kuutioiksi ja laita isoon muovikulhoon odottamaan. Silppua sipuli, lisää paistinpannuun puolet öljystä ja kuullota se. Lisää puolet munakoisoseoksesta ja paista sitä jonkun aikaa.


Vaihe 2

Kaada paistettu munakoisoseos isoon kastikekattilaan, lisää öljyä ja laita loput munakoisoseoksesta paistumaan. Lisää kastikekattilaan kookosmaito, curry paste sekä valutetut herkkusienet.

Vaihe 3

Tee paistinpannulle pieni tila voille ja sulata voi siinä. Lisää voihin maizena ja sekoittele. Sekoittele sitten maizenavoiseos sekaisin munakoison kanssa. Paistele munakoisoa hiukan ja kaada seos kastikekattilaan. Lisää liemikuutio. Sekoita.

Vaihe 4

Keitä kasviscurryä 20 min, jotta curry mauste imeytyisi kasviksiin ja tulisuus olisi sopiva. Anna vetäytyä hetki ja nauti herkullinen kasviscurry.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti