tiistai 21. toukokuuta 2013

Tonnikalakookoswokki

Tonnikalakookoswokki, jota maustetaan chilillä. Ruokaan saa vaihtelua käyttämällä tonnikalaa, jossa on erilaisia mausteita. Minulla oli esim. tikka masala mausteista tonnikalaa, josta tuli kiva maku ruokaan. Mausteisissa tonnikaloissa ei ole niin paljon tonnikalaa, niin käytin kahta tonnikalapurkkia. Siitä tuli ehkä hiukan liikaakin tonnikalaa, joten ruoasta saa varmasti hyvää yhdelläkin tonnikala purkilla. Ruoasta saa 2 annosta ja mahtuu hyvin paistamaan isolla paistinpannulla. Annoksessa on 13 g hiilihydraattia ja 390 kcal.






1 pss        (classic) wok kasviksia
1 rkl         öljyä
1/2           isoa chilipalkoa
1-2 kpl     tonnikalapurkkeja
1 rkl         soijakastiketta
1 dl          kookoskermaa





Vaihe 1

Sulata wok kasvikset mikroaaltouunissa 10 min sulatusasennolla.

Vaihe 2

Lämmitä paistinpannu ja lisää öljy. Lisää myös kasvikset sekä puolikas chilipalko silputtuna. Anna paistua vähän ja lisää soijakastike




Vaihe 3

Kun seos on sopivasti paistunut lisää kookoskerma ja lämmitä tonnikalakookoswokki. Ota pois levyltä vetäytymään 5-10 minuutiksi. Nauti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti