sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Gluteiiniton pannukakku

Vaihtelua minunkin blogissani olevalle maailman parhaalle pannukakulle. Gluteiinittomasta pannukakusta tulee jopa parempi, sillä se on hiukan rapeahkon oloinen. Kaikki on kiinni raaka-aineista.






1 dl       maissijauhoa
1 dl       riisijauhoa
1 dl       soijajauhoa
1 dl       gluteiinitonta vehnäjauhoa
1 1/2 dl sokeria
1 tl        leivinjahetta
1 tl        suolaa
1-2 tl    vaniljasokeria
8 dl       maitoa
2 kpl     kananmunia
100 g    voita

Vaihe 1

Sekoita kuivat aineet kulhossa.

Vaihe 2

Sulata margariini ja anna sen jäähtyä.

Vaihe 3

Lisää kulhoon maito, munat sekä jäähtynyt  voi. Sekoita seos tasaiseksi.

Vaihe 4

Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasossa 25 min. Nauti ensimmäiset palat lämpiminä. Pannukakusta tulee kivan rapea erilaisten jauhojen ansiosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti