keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Jauhelihakastike tomaattimurskalla

Jauhelihatomaatti kastike basilikalla maustettuna.


400 g          jauhelihaa
1 rkl           öljyä
2 kpl           valkosipulinkynsiä
1 kpl           sipuli
2 prk           tomaattimurskaa
1 kpl           lihaliemikuutio
1/2 tl           mustapippuria
2-3 tl           basilikaa (tai oreganoa)
5 dl             vettä

Vaihe 1

Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää hienonnettu sipuli, siivuttu valkosipuli ja mustapippuri ja paista, niin että sipuli kuullottuu.

Vaihe 2

Kaada paistinpannun seos kastikekattilaan. Viruta paistinpannu osalla vedestä, niin saat kaikki maut mukaan. Lisää tomaattimurska, lihaliemikuutio, basilika (tai oregano) ja loput vedestä.

Vaihe 3

Anna kastikkeen kiehua hieman kuplien n.15 min. Ota pois levyltä ja anna jäähtyä hetken ja tarjoa makaronin, spagetin tai perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti