perjantai 9. kesäkuuta 2023

Rullakebab

 Halusin saada rullakebabbia, joten päätin tehdä sitä itse.


Aineet:

Pulla pirtti wräppäri
Kebab lihaa 160 g
Tomaattia
Kurkkua
(Jäävuorisalaattia)
Korv Görans kebab kastike
Thousand isles salaattikastike
 
Foliota käärimiseen.

Vaihe 1:

Tehdään salaatti valmiiksi. Lohkotaan tomaatit ja laitetaan puoliksi. Suikaloidaan kurkku. Pienitään jäävuorisalaatti mukaan, jos sitä käytetään. Käytä mielellään vähemmän kuin kurkkua tai tomaattia.

Vaihe 2:

Lämmitetään uuni 200 asteeseen. Lämmitetään 2 minuuttia mikrossa kebabbia 160 g kebabbia lautasella.

Vaihe 3:

Kootaan rullakebab.  Laitetaan folion päälle wräppäri. Keskelle koko pituudeltaan laitetaan kebab lihaa, jonka päälle sopivasti kebab kastiketta. Kebab lihan päälle kurkkutomaattisalaattia, johon sitten laitetaaan päälle salaattikastiketta. Saa olla jotain muutakin salaattikastiketta kuin se, jonka valitsin. Kun annos oli valmis sain juuri ja juuri wräppärin reunat lähes yhteen. Sitten kääräisin folion wräppärin päälle. Lopuksi uuniin 10 minuutiksi.

Vaihe 4:

Nauti varoen. Folio repeilee pikku paloiksi, jos leikkaa varomattomasti. Otin rullakebabin foliosta suoraan lautaselle, että sen sai syötyä paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti