maanantai 15. heinäkuuta 2013

Riisipuuro

Riisipuuro, joka on todellista herkkua. Vaikka edellisen reseptin mansikkakiisselin kanssa tai jouluna sekahedelmäkiisselin kanssa.






2 dl         vettä
2 dl         riisiä
1 l           maitoa
1/2 tl       suolaa





Vaihe 1

Laita (teflon)kattilaan vesi ja riisiä. Keitä sitä, niin että vesi on lähes imeytynyt riisiin.




Vaihe 2

Lisää maito ja suola ja anna lämmetä, niin että riisipuuro hiukan poreilee. Valvo kattilaa, sillä maito helposti kiehahtaa yli. Alenna lämpöä, kun riisipuuro hiukan poreilee. Levyn 2 asennolla se poreilee sopivasti. 




 Vaihe 3

Kun riisipuuro alkaa poreilla, keitä sitä 40 min ja riisipuuro on valmista. Nauti vaikka kanelin ja sokerin kera tai jonkun kiisselin kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti