maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mansikkakiisseli

Pikkuruinen mansikkakiisseli, joka sopii yhteen puolipallon muotoiseen lasikulhoon.






300 g         mansikoita
1 1/2 dl      sokeria
7 dl            vettä
3 rkl          perunajauhoja





Vaihe 1

Laitetaan kattilaan 6 dl vettä. Lisätään mansikat ja sokeri ja sekoitetaan. Annetaan kiehahtaa.




Vaihe 2

Laitetaan perunajauhot viilikuppiin ja lisätään 1 dl kylmää vettä ja sekoitetaan hyvin. Lisätään neste kiisselin joukkoon ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.




Vaihe 3

Annetaan kiisselin pari kertaa pulpahtaa ja mansikkakiisselin voi laittaa tarjoilukulhoon jäähtymään. Nauti kiisseli kylmänä tai lämpimänä vaikka riisipuuron kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti