lauantai 20. heinäkuuta 2013

Broilerinvartaat ja valkosipulimuusi

Tällä kertaa vähän yksinkertaisempi resepti. Se on hiukan ehkä ruokavinkkikin samalla. Kaupasta vähän broilerinvartaita ja sitten valkosipulimuusia. Broilerinvartaat grillataan ulkona.






1 rs          broilerinvartaita
hieman    perunoita
25-50 g   voita
(1 dl        kermaa)
hieman    maitoa
1-2 tl       valkosipulijauhetta
ripaus      suolaa





Vaihe 1

Laita pestyt uudet perunat kiehuvaan veteen ja keitä 20 min.

Vaihe 2

Kaada kattilan vesi pois ja muusaa perunapuntalla perunat.



Vaihe 3

Lisää perunan joukkoon voi ja (kerma) ja vähän maitoa. Sekoita vatkaimella. Lisää valkosipulijauhe ja suolaa. Lisää maitoa kunnes perunanmuusin koostumus on haluamasi. Maista suolaisuus ja lisää tarvittaessa.




Vaihe 4

Sitten ulos grillaamaan broilerinvartaat. Sytytä grilli ja laita vartaat paistumaan, kun lämpö on sopiva. Kääntele 2-4 minuutin välein riippuen grillin lämmöstä. Jos lämmin grilli 10 minuutin paistoaika riittää. Minulla oli grillissä brikettejä ja ne ei palaneet niin kuumasti, joten jouduin paistamaan 16 min. Ota pois grillistä. Sitten eiku hakemaan valkosipulimuusia sisältä ja nauttimaan sitä broilerivartaan kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti