tiistai 22. tammikuuta 2013

Tonnikalamakaroni

Halpa tonnikalamakaroni resepti, joka tuli opiskeluaikana tutuksi, mutta maistuu vielä tänäkin päivänä.


400 g               makaronia
kattilallinen      vettä
1 prk                tonnikalaa
1 kpl                sipuli
hieman            ketsuppia
1/4 tl                mustaapippuria

1 vaihe

Keitä makaronit vedessä.

2 vaihe

Laita tonnikala paistinpannulle ja hienonna sipuli sekaan. Paista niin, että sipuli on kuullottunut.

3 vaihe

Lisää keitettyä makaronia, niin että paistinpannu tulee täyteen ja sitä on helppo sekoittaa. Lisää ketsuppia yhtä paljon kuin laittaisit sitä makaronilaatikon päälle. Ripottele mustapippuria tasaisesti paistinpannulle.

4 vaihe

Paista tonnikalamakaronia, niin kauan että makaronit hieman ruskistuvat (levy 5:lla). Jos saat ne ruskistumaan sieltä täältä tonnikalamakaroni maistuu parhaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti