tiistai 22. tammikuuta 2013

Burrito

Burrito tortilla resepti jauhelihasalsalla resepti. Käytetyn Old el Paso Thick 'n' Chunky Salsa tms. voi korvata itse tehdyllä salsalla esim. minun italialaisessa pitsassa on salsa rosa resepti, joka vastaa ihan hyvin kaupan valmiita salsa seoksia. Katso se tuolta http://reseptitarkeen.blogspot.fi/2013/01/italialainen-pitsa-resepti-salsa-roja.html


1 pkt          tortilloja
400 g         jauhelihaa
1 kpl          iso sipuli
2 kpl          valkosipulin kynsiä
1 prk          Old el Paso Thick 'n' Chunky Salsa
1 1/2 dl      vettä
1 prk          papuja
2 kpl          tomaatteja
1 kpl          chili palko
(1/2 tl        kuminaa)
(1/2 tl        korianteria)
hieman      tuoretta basilikaa, jos löytyy

1 vaihe

Ruskista jauheliha öljyssä.

2 vaihe

Lisää sipuli hienonnettuna. Lisää valkosipuli hienonnettuna. Lisää salsa mausteseos. Lisää vesi ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes vesi on haihtunut. Sekoita välillä.

3 vaihe

Lisää pavut, tomaatit kuutioituna, (kumina ja korianteri) ja chili palko hienonnettuna ja siemenet pois otettuna. Kuumenna. Laita päälle hieman tuoretta basilikaa.

4 vaihe

Lämmitä tortillat uunissa ja tarjoa jauhelihasalsan kanssa. Jauhelihasalsa käy myös makaronin tai spagetin kastikkeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti