tiistai 22. tammikuuta 2013

Pika pitsa

Pika pitsa resepti. Valmistus kestää n. 1 tunnin.




5 dl            vehnäjauhoja
4 tl             leivinjauhetta
1 tl            suolaa
1 tl            valkosipulijauhetta
2 dl           vettä
4 rkl          öljyä
hieman  ketsuppia

Vaihe 1

Sekoita kuivat aineet kulhossa.

Vaihe 2

Lisää toiseen kulhoon vesi ja öljy.

Vaihe 3

Lisää jauhoseosta vesi-öjyseokseen pikkusen kerrallaan kokoajan sekoittaen ja vaivaten, kunnes kaikki jauhot on alustettu taikinaan.

Vaihe 4

Ripottele uunipellin kokoiselle leivinpaperille hieman vehnäjauhoja ja kauli taikina sen päällä leivinpaperin kokoiseksi.

Vaihe 5

Laita leivontasudilla ketsuppia taikinalevyn päälle ja laita päälle haluamasi päällysteet.

Vaihe 6

Paista pitsa 225 asteen lämmössä 12-15 min. Leikkaa palasiksi ja tarjoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti