tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tonnikalatomaatti kastike


Tomaattibroilerista jäi paljon kastiketta, niin tein siitä uuden ruoan lisäämällä sekaan yhden tonnikalapurkin. Tästä sitten idea tälle reseptille.


500 g      paseerattua tomaattia
1-2 prk   tonnikalaa
(1 dl       ruokakermaa)
2 kpl      valkosipulinkynsiä
1 rkl       oreganoa tai pizzamaustetta
1/2 tl      mustaapippuria
2 tl         sokeria
1 tl         suolaa
2 1/2 dl vettä

Vaihe 1

Muusaa tonnikala pienessä astiassa. Laita kastikekattilaan paseerattu tomaatti, muusattu tonnikala, (ruokakerma), siivutut valkosipulinkynnet, oregano tai pizzamauste, mustapippuri, sokeri,suola ja vesi.

Vaihe 2

Keitä kastiketta 10 min hieman kuplien.  Nauti perunoiden, riisin tai pastan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti