perjantai 26. huhtikuuta 2013

Inkivääripossu

Inkiväärillä maustetut porsaanlihasuikaleet. Hiilareita 15,7 g ja 2100 kcal koko annoksessa. Sipulista tulee yllättävän paljon hiilareita, jos sen jättää pois HH on 8,2 g.



400 g          porsaanlihasuikaleita
2 rkl           öljyä
1 kpl           sipuli
(2 kpl         kevätsipuleita)
4 kpl           valkosipulinkynsi
1 kpl          punainen chili
50 g           inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
1 1/2 rkl    osterikastiketta
2 rkl          kanafondia
2-3 rkl       vettä
ripaus        valkopippuria
1 tl             persiljaa tai tuoretta korianteria sopivasti


Vaihe 1

Paista porsaanlihasuikaleet öljyssä.

Vaihe 2

Lisää sitä mukaa kun saat silputtua, sipuli, (kevätsipuli), valkosipulinkynnet, chili (ota hiukan siemeniä pois) ja inkivääri (Mulla oli etikkainkivääri ja sen silppusin tuoreen voi raastaa). Mausta valkopippurilla ja persiljalla tai korianterilla. Lisää osterikastike, kanafondi ja vesi. Paista hiukan ja anna vetäytyä ja nauti. Perunat ovat hyvä lisäke, jos ei hiilarit pelota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti