sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Keltainen curry

Curry, jossa käytetään keltaista curry pastea. Hot madras curry powder löytyy osoitteesta Indonesianmarket ja keltainen curry paste osoitteesta Siam House.



1 rs            broilerinfileesuikaleita
3 rkl           öljyä
1 kpl          sipuli
2 kpl          valkosipulinkynsiä
2 tl             hot madras curry powder
2 rkl           keltainen curry paste
3 rkl          vehnäjauhoja
1 kpl          kanaliemikuutio


Vaihe 1

Laita 1 rkl öljyä paistinpannulle ja lisää hienonnettu sipuli ja siivuttu valkosipuli. Kuullota hiukan sipuleita ja lisää hot madras curry powder. Paista curryä n. puoli minuuttia ja lisää broilerinfileesuikaleet. Paistele hetki ja lisää keltainen curry paste.


Vaihe 2

Kaada paistuneet broilerit kastikekattilaan ja lisää pannulle 2 rkl öljyä ja lisää vehnäjauhot ruokalusikka kerrallaan välillä sekoitellen. Lisää 2 dl vettä ja sekoittele, kun seos näyttää tasaiselta kaada seos kastikekattilaan.


Vaihe 3

Viruta paistinpannu 3 dl vettä ja kaada vesi kastikekattilaan. Lisää kattilaan kanaliemikuutio (tai n. 1 tl suolaa) ja anna kiehua hieman poreillen 15 min. Anna jäähtyä hetken ja nauti herkullinen keltainen curry joko riisin tai perunoiden kera.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti