lauantai 8. kesäkuuta 2013

Spicy chicken

Mausteiset kanasuikaleet spicy chicken kiinalainen ruoka. Täyttä broileria eli sopii hyvin karppaamiseen ja muutenkin. Laitoin sitä vähähiilihydraattisen kasvisgratiinin kera rinnalla hiukan salaattia. Tein kerralla kaksi annosta.


1 rs         broilerin fileesuikaleita
20-50 g   voita (tai öljyä)
1 1/2 rkl  hienonnettua korianteria
1 tl          hienonnettuja kuminan siemeniä
1/2 tl       kanelia
1 1/2 tl    sambal oelek chilitahnaa
1/4 tl       suolaa
1/2 prk    tuoretta korianteria
1 kpl       lime


Vaihe 1

Laita voi (tai öljy) paistinpannulle ja lisää hienonnettu korianteri, kumina, kaneli ja chilitahna. Paista mausteita 1 min.


Vaihe 2

Lisää fileesuikaleet ja paista ne kypsiksi. 


Vaihe 3

Lisää tuore korianteri. Paista vielä hiukan ja sekoittele korianteri fileesuikaleiden sekaan.


Vaihe 5

Kaada fileesuikaleet tarjoiluvadille tms. ja raasta limen kuorta sekaan.

Vaihe 6

Purista limen mehu sekaan ja sekoittele kunnolla, niin että lime maustaa koko annoksen. Anna vetäytyä hetken ja nauti jonkun sopivan lisäkkeen kanssa esim. gratiini.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti