tiistai 20. elokuuta 2013

San Bei Ji

San Bei Ji kiinalainen ruoka. Maustettu runsaasti tuoreella basilikalla.






1 rs             broilerinfileesuikaleita
1 rkl           sesami öljyä
4-5 kpl       valkosipulinkynsiä
1 kpl          (serrano) chili palko
5 kpl          inkiväärisiivuja
1 kpl          kevätsipuli (tai sipuli)
1 rkl          soijakastiketta
1 rkl          riisi- tai valkoviiniä
1 1/2 rkl    sokeria
1-1 1/2 dl  tuoretta basilikaa silppuna





Vaihe 1

Laita paistinpannulle sesami öljyä. Laita siivuttu valkosipuli , siivuttu chili ja inkivääri (sekä silputtu sipuli) paistumaan. Kuullota.


Vaihe 2

Lisää broilerinfileesuikaleet ja paista ne kypsiksi. Lisää sitten soijakastike, viini ja sokeri. Anna paistua miedolla lämmöllä jonkun aikaa.




Vaihe 3

Nosta lämpöä ja lisää silputtu basilika ja kevätsipulin palaset, jos käytät. Paista hetken, maista ja lisää suolaa tarpeen mukaan ja ruoka on valmista tarjottavaksi, vaikka riisin tai perunoiden kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti