Halpa tonnikalamakaroni resepti, joka tuli opiskeluaikana tutuksi, mutta maistuu vielä tänäkin päivänä.
400 g makaronia
kattilallinen vettä
1 prk tonnikalaa
1 kpl sipuli
hieman ketsuppia
1/4 tl mustaapippuria
1 vaihe
Keitä makaronit vedessä.
2 vaihe
Laita tonnikala paistinpannulle ja hienonna sipuli sekaan. Paista niin, että sipuli on kuullottunut.
3 vaihe
Lisää keitettyä makaronia, niin että paistinpannu tulee täyteen ja
sitä on helppo sekoittaa. Lisää ketsuppia yhtä paljon kuin laittaisit
sitä makaronilaatikon päälle. Ripottele mustapippuria tasaisesti
paistinpannulle.
4 vaihe
Paista tonnikalamakaronia, niin kauan että makaronit hieman
ruskistuvat (levy 5:lla). Jos saat ne ruskistumaan sieltä täältä
tonnikalamakaroni maistuu parhaalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti