Kiinalaiset soijaperunasuikaleet resepti jauhelihapihveillä. Mushroom soijakastikkeen saa tilattua
http://www.siam-house.fi/index.php?id=7 osoitteesta. Tavallinenkin soijakastike käy.
9 kpl perunoita
1 rkl öljyä
1 1/2 rkl mushroom soijakastiketta
1/2 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 kpl jauhelihapihvejä per ruokailija
Vaihe 1
Suikaloi perunat n. 3,5 mm paksuiksi suikaleiksi.
Vaihe 2
Lisää öljy paistinpannulle ja peruna suikaleet. Lisää suola ja
ripistä puolelle pannulle hieman cayenne pippuria. Paista perunoita
kunnes ne ovat kypsiä. Ne eivät saa rouskua hampaissa raakuuden takia,
mutta ne eivät saisi olla ylikypsiä niin, että menevät muusiksi.
Maistamalla se selviää. Kun valmiita kaada tarjoiluvadille, jossa ne
kypsyvät hieman lisää jälkilämmössä.
Vaihe 3
Paista jauhelihapihvit, niin että ne hieman ruskistuvat. Laita tarjoiluvadille.
Vaihe 4
Nauti kiinalaiset soijaperunasuikaleet mielellään kylmänä, sillä
silloin ne maistuvat parhaalta. Lisäkkeeksi voi paistaa öljyssä
maapähkinöitä suolalla maustettuina. Näin opiskeluaikana kiinalaisten
syövän tällaista ruokaa. Pihvit ovat suomalainen lisä ateriaan ja ne voi
aivan hyvin jättää poiskin. Lisänä maistuu jokin rapsakka salaatti
esim.
http://reseptitarkeen.blogspot.fi/2013/01/salaatti.html, joka keventää hiukan ruokaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti