Porsaan sisäfilee rosmariinilla resepti ruskealla kastikkeella.
1 kpl porsaan sisäfilee (n. 600 g)
1 tl suolaa
hieman mustapippuria
1 rkl hunajaa
1 rkl sinappia
1 rkl santa maria american BBQ sauce tai soijakastike
1 rkl öljyä
1 tl rosmariinia
3 rkl vehnäjauhoa
1 kpl lihaliemikuutio tai suolaa
1/2 l vettä
1/2 tl mustaapippuria
1 kpl porsaan sisäfilee (n. 600 g)
1 tl suolaa
hieman mustapippuria
1 rkl hunajaa
1 rkl sinappia
1 rkl santa maria american BBQ sauce tai soijakastike
1 rkl öljyä
1 tl rosmariinia
1 vaihe
Nosta sisäfilee lämpenemään 30 min ennen valmistusta, jotta lämpötila nousee ja paistoaika lyhenee.2 vaihe
Hiero lihan pintaan suolaa ja mustapippuria. Jos haluat voit paistaa lihan pinnan umpeen paistinpannussa ja valella sitä hiukan santa maria american BBQ saucella. Sekoita keskenään hunaja, sinappi, american BBQ sauce (tai soijakastike) ja öljy. Laita possunfilee sopivan kokoiselle lautaselle tai vuokaan ja sivele lihan pinta seoksella. Mausta lihan pinta rosmariinilla. Laita liha sopivan kokoiseen paistopussiin.3 vaihe
Laita halutessasi paistomittari sisäfileeseen. Kypsennä 150 asteisessa uunissa kunnes mittari näyttää 67 astetta. Nosta sisäfilee lepäämään n. 10 minuutiksi vaikka folion sisään ennen kuin paloittelet sen.Ruskea kastike
2 rkl öljyä3 rkl vehnäjauhoa
1 kpl lihaliemikuutio tai suolaa
1/2 l vettä
1/2 tl mustaapippuria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti