Pika pitsa resepti. Valmistus kestää n. 1 tunnin.
5 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
2 dl vettä
4 rkl öljyä
hieman ketsuppia
Vaihe 1
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
Vaihe 2
Lisää toiseen kulhoon vesi ja öljy.
Vaihe 3
Lisää jauhoseosta vesi-öjyseokseen pikkusen kerrallaan kokoajan
sekoittaen ja vaivaten, kunnes kaikki jauhot on alustettu taikinaan.
Vaihe 4
Ripottele uunipellin kokoiselle leivinpaperille hieman vehnäjauhoja ja kauli taikina sen päällä leivinpaperin kokoiseksi.
Vaihe 5
Laita leivontasudilla ketsuppia taikinalevyn päälle ja laita päälle haluamasi päällysteet.
Vaihe 6
Paista pitsa 225 asteen lämmössä 12-15 min. Leikkaa palasiksi ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti