Munapitsa resepti jauhelihatomaatti kastikkeella. Taikina riittää 2
pellilliseen ja jauhelihatomaatti kastikekin loppuu, kun laittaa kunnolla. Taikina on löysää ja
siitä tulee tosi pehmeä pohja pitsaan.
1 rkl öljyä
3 kpl valkosipulin kynsiä
1 kpl iso sipuli
1 kg paseerattua tomaattia
1 1/2 tl suolaa
(hieman oreganoa tai basilikaa)
7 dl vehnäjauhoja
4 kpl kananmunia
1/3 hiivapalaa voi korvata 4 tl leivinjauhetta, jolloin nostatusaikoja ei tarvitse tehdä.
6 rkl öljyä
200-300 g juustoa
Jauhelihatomaatti kastike
400 g jauhelihaa1 rkl öljyä
3 kpl valkosipulin kynsiä
1 kpl iso sipuli
1 kg paseerattua tomaattia
1 1/2 tl suolaa
(hieman oreganoa tai basilikaa)
1 vaihe
Laita öljyä paistinpannulle ja ruskista jauheliha.2 vaihe
Lisää hienonnettu sipuli ja viipaleiksi leikelty valkosipuli ja kuullota ne paistinpannulla.3 vaihe
Kaada paseerattu tomaatti kattilaan tai kulhoon ja kaada päälle jauheliha-sipuli seos. Jos haluat maustaa hieman, niin lisää basilika tai oregano. Sekoita.Munapitsa
5 dl kädenlämpöistä vettä7 dl vehnäjauhoja
4 kpl kananmunia
1/3 hiivapalaa voi korvata 4 tl leivinjauhetta, jolloin nostatusaikoja ei tarvitse tehdä.
6 rkl öljyä
200-300 g juustoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti