Jos ei oikein tiiä mihin smetanaa voisi käyttää, niin tässä oiva keino päästä maistamaan smetanan aito maku. Käy lisäkkeeksi vaikkapa pihville - ei tarvitse edes tehdä kastiketta, sillä smetana toimii kastikkeena. Käytin perunoina oolannin valkosipuliperunoita, mutta kyllä siihen käy ihan tavalliset keitetyt perunat. Toki voinee aineksiin lisätä hiukan valkosipulia.
Aineet:
75 g voita
1 kpl sipuli
750 g keitettyä perunaa
2 prk smetanaa
hieman ruohosipulia
suolaa
valkopippuria
Vaihe 1:
Laitetaan voi pannulle ja kuullotetaan sipulit. Lisätään perunat, smetana ja ruohosipuli. Maustetaan valkopippurilla ja suolalla tarpeen mukaan. Smetanaa voi paistella ihan turvallisesti, sillä siinä on paljon rasvaa. Maista!
Vaihe 2:
Ruoan voi ihan vaan lämmittää, mutta jos tykkää, niin voi yrittää ruskistaa vähän perunaa, niin saa ruokaan enemmän makua. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti