Katselin kaupassa tomaattimurskaa (K-Menu/Xtra) ostellessani, että mitenkähän sitä sais tomaattipyrettä, mutta maksovat niin reilusti ne pikku purkit 0,50 Eur kappale, niin aattelin, että eiköhän tollasta tekisi itsekin, niin ei kun tuumasta toimeen. Satsiin tuli 800 g tomaattimurskaa ja tulokseksi tuli puolikas 560 g purkki tomaattipyrettä, niin jonkun verran olisi keitetty kasaan tuotakin. Lisäksi laitoin maustemitan melamiinia, että purkki säilyis huoneenlämmössäkin.
Aineet:
2 prk Xtra/K-Menu tomaattimurskaa
1 maustemitta punaista melamiinia
Vaihe 1:
Kaada tomaattimurska tehosekoittimeen. Pyöräytä jonkun aikaa.
Vaihe 2:
Laita tomaatti teflon kasariin. Lisää punainen melamiini ja sekoita lusikalla. Keittele poristen n. 1 h. Laita lasipurkkiin talteen, jos tykkäät voit lasipurkin huuhtasta atomon liuoksella (1 tl/2 dl vettä). Huuhtase purkki kunnolla lopuksi vedellä. Laita iso lusikallinen tomaattipyrettä tomaattikastikkeisiin jatkossa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti