perjantai 5. huhtikuuta 2024

Persikkariisi (vähän niinkuin ananasrahka)

Minulla jäi vähän yli keitettyä riisiä, niin kattelin jääkaappia, että mitähän tuosta saisi ja sieltä löyty alpro soijajugurttia ja kermaviiliä, niin aattelin, että niistähän saisi riisille kivan jälkkärikastikkeen sitten vielä hyllyltä säilöttyä persikkaa sekaan. Tämä olisi vähän samanveikkanen jälkiruoka kuin ananasrahka, mutta persikasta. Aika kätevää. En tiedä löytyykö tällaista reseptiä mistään vielä ollenkaan. Tuo soijajugurtti anto aika kivan säväyksen tälle jälkkärille. Ainoo ruoka, jossa olen tähän mennessä huomannut soijajugurtin pääsevän oikeuksiinsa. Enpä kyllä sitä ole paljon yrittänyt käyttää. :D


Aineet:

2 dl    kermaviiliä
400 g Alpro greek style soijajugurttia
400 g keitettyä riisiä
470 g säilöttyä persikkaa + mehu (xtra persikanpuolikkaita sokeriliemessä)
2 3/4 dl sokeria


Vaihe 1:

Laita persikanpuolikkaat veitsellä kuuteen osaan ja laita kulhoon. Lisää loputkin aineet kulhoon ja sekoita. Sokerin voinee antaa hiukan sulaa siihen. Nauti!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti