lauantai 7. kesäkuuta 2014

Hampurilainen

Kaupassa oli niin hyvän näköisiä hampurilaissämpylöitä, että päätin tehdä niistä reseptin. Pitäähän sitä nyt hampurilaisia voida tehdä. Etsin kaupasta isossa muovi tuubissa olevaa American dressingiä, mutta ei ollut joten valitsin salaatin kastikkeeksi Felixin voileipäpikkelssin, jonka nimi sekin oli American dressing.








1 pss        hampurilaissämpylöitä
1 pss        jauhelihapihvejä
1 pkt        cheddar sulatejuustopaloja
1 pss        kiinankaalta
hieman    hampurilaiskastiketta (American dressing)
hieman    ketsuppia
muutama Felix amerikkalainen kurkkuviipale


Vaihe 1

Palottele kiinankaali. Voit laittaa sen samaan pussiin missä se oli.

Vaihe 2

Laita sämpylän alapuolen päälle kiinankaalta ja päälle hampurilaiskastike. Lisää kurkkusiivut. Päälle voit jo laittaa cheddar juuston tai lisätä sen lämmittämisen jälkeen. Jos juuston lisää ennen lämmitystä se tavallaan pitää salaatin ja kurkkuviipaleet "koossa". Oikeaoppisesti se lisätään lämmityksen jälkeen ja annetaan lämmetä. Laita päälle jauhelihapihvi ja laita ketsuppia hampurilaissämpylän yläpuoleen.

Vaihe 3

Laita hampurilainen kahvinsuodattimeen ja pistä se mikroaaltouuniin. Laita mikroaaltouuni hiukan alle täystehon (medium) ja lämmitä hampurilaista noin minuutti. (Lisää tarvittaessa juustoviipale. Salaatinkin voi lisätä tässä vaiheessa, mutta sitten hampurilaisen pitää jonkun aikaa seisoa, että lämpö tasaantuu ja salaattikin hiukan lämpenee.) Nauti vaikka maidon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti