Chili con carne soijahiutaleista. Tähän tuli tomaattimurskasta niin paljon hiilihydraatteja ettei oikein karppausruoaksi kelpaa, joten en laita tietoja niistä sen kummemmin. Hiutaleet oli kuin jauhelihaa kastikkeessa ja hyvää oli. Kastikkeeseen voi paistaa vähän maizenaa tai vehnäjauhoja, jos haluaa suurustaa sitä, niin voi tulla vielä parempaa.
1 kpl sipuli
1-2 kpl chili
1 rkl öljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
5 dl soijahiutaleita
6 dl vettä
3 tl jauhelihamaustetta
2 prk tomaattimurskaa
1 prk kidney papuja
2 tl basilikaa
3 tl juustokuminaa
(1 dl kermaa)
1 kpl sipuli
1-2 kpl chili
1 rkl öljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
5 dl soijahiutaleita
6 dl vettä
3 tl jauhelihamaustetta
2 prk tomaattimurskaa
1 prk kidney papuja
2 tl basilikaa
3 tl juustokuminaa
(1 dl kermaa)
Vaihe 1
Laita öljy paistinpannulle ja kuullota siinä hienonnettu sipuli ja chili sekä siivuttu valkosipuli.
Vaihe 2
Lisää soijahiutaleet ja vettä 1 dl kerrallaan koko vesimäärä. Välillä laita sekaan jauhelihamauste.
Vaihe 3
Laita kastikekattilaan tomaattimurska ja kidney pavut.
Vaihe 4
Lisää kattilaan soijaseos, juustokumina ja basilika (sekä kerma). (Tässä vaiheessa voit suurustaa kastikkeen jauhoilla paistamalla niitä hiukan paistinpannulla ja laittamalla hiukan lisää vettä paistinpannuun.) Sekoita ja anna kiehua poreillen 15 min. Anna vetäytyä hetken ja nauti sopivan lisäkkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti