Parsaa ja grillitassuja creme fraiche kastikkeella. Yhdessä annoksessa (5 kpl parsaa ja 2 kpl grillitassuja sekä hiukan creme fraiche kastiketta) on 11,9 g hiilihydraatteja ja 500 kcal.
1 rs grillitassuja
1 rkl öljyä
400 g tankoparsaa
2 dl creme fraiche
4 rkl kurkkumajoneesia
1 kpl omena
ripaus mustapippuria
1 rs grillitassuja
1 rkl öljyä
400 g tankoparsaa
2 dl creme fraiche
4 rkl kurkkumajoneesia
1 kpl omena
ripaus mustapippuria
Vaihe 1
Kuori parsat nupun alapuolelta. Napsauta käsillä parsan alaosan puinen osa pois. Laita kiehuvaan veteen 2-2,5 minuutiksi. Laita kylmä vesiastia valmiiksi parsoille, jotaa voit pysäyttää parsojen keittämisen nopeasti ja ne pysyvät napakoina. Siivilöi parsat pois keitinvedestä ja laita pariksi minuutiksi kylmään veteen.
Vaihe 2
Vaihe 3
Valmista creme fraiche kastike. Kuori omena ja kuutioi se pieniksi kuutioiksi. Lusikoi creme fraiche pieneen salaattikulhoon ja lisää omenankuutiot, kurkkumajoneesi ja ripaus mustapippuria. (Voit kokeilla lisätä ripauksen paprikajauhettakin.) Sekoita kastike.
Vaihe 4
Tarjoile parsat grillitassujen ja creme fraiche kastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti