Vaihtelua minunkin blogissani olevalle maailman parhaalle pannukakulle. Gluteiinittomasta pannukakusta tulee jopa parempi, sillä se on hiukan rapeahkon oloinen. Kaikki on kiinni raaka-aineista.
1 dl maissijauhoa
1 dl riisijauhoa
1 dl soijajauhoa
1 dl gluteiinitonta vehnäjauhoa
1 1/2 dl sokeria
1 tl leivinjahetta
1 tl suolaa
1-2 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kpl kananmunia
100 g voita
1 dl maissijauhoa
1 dl riisijauhoa
1 dl soijajauhoa
1 dl gluteiinitonta vehnäjauhoa
1 1/2 dl sokeria
1 tl leivinjahetta
1 tl suolaa
1-2 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kpl kananmunia
100 g voita
Vaihe 1
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
Vaihe 2
Sulata margariini ja anna sen jäähtyä.
Vaihe 3
Lisää kulhoon maito, munat sekä jäähtynyt voi. Sekoita seos tasaiseksi.
Vaihe 4
Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasossa 25 min. Nauti ensimmäiset palat lämpiminä. Pannukakusta tulee kivan rapea erilaisten jauhojen ansiosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti