Mausteiset kanasuikaleet spicy chicken kiinalainen ruoka. Täyttä broileria eli sopii hyvin karppaamiseen ja muutenkin. Laitoin sitä vähähiilihydraattisen kasvisgratiinin kera rinnalla hiukan salaattia. Tein kerralla kaksi annosta.
1 rs broilerin fileesuikaleita
20-50 g voita (tai öljyä)
1 1/2 rkl hienonnettua korianteria
1 tl hienonnettuja kuminan siemeniä
1/2 tl kanelia
1 1/2 tl sambal oelek chilitahnaa
1/4 tl suolaa
1/2 prk tuoretta korianteria
1 kpl lime
1 rs broilerin fileesuikaleita
20-50 g voita (tai öljyä)
1 1/2 rkl hienonnettua korianteria
1 tl hienonnettuja kuminan siemeniä
1/2 tl kanelia
1 1/2 tl sambal oelek chilitahnaa
1/4 tl suolaa
1/2 prk tuoretta korianteria
1 kpl lime
Vaihe 1
Laita voi (tai öljy) paistinpannulle ja lisää hienonnettu korianteri, kumina, kaneli ja chilitahna. Paista mausteita 1 min.
Vaihe 2
Lisää fileesuikaleet ja paista ne kypsiksi.
Vaihe 3
Lisää tuore korianteri. Paista vielä hiukan ja sekoittele korianteri fileesuikaleiden sekaan.
Vaihe 5
Vaihe 6
Purista limen mehu sekaan ja sekoittele kunnolla, niin että lime maustaa koko annoksen. Anna vetäytyä hetken ja nauti jonkun sopivan lisäkkeen kanssa esim. gratiini.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti