Pasha annos, josta tulee pashaa kahteen kahvisuodattimeen tai yhteen isompaan muottiin.
2 1/2 dl kuohukermaa
100 g suolatonta voita
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
250 g rahkaa
1-2 rkl sitruunamehua (puolen sitruunan mehu)
ripaus raastettua sitruunan kuorta
2 1/2 dl kuohukermaa
100 g suolatonta voita
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
250 g rahkaa
1-2 rkl sitruunamehua (puolen sitruunan mehu)
ripaus raastettua sitruunan kuorta
Vaihe 1
Vatkaa vatkaimella kerma vaahdoksi ja sitten toisessa kulhossa sulatettu voi ja sokeri vaahdoksi.
Vaihe 2
Lisää voi seokseen rahka, sitruunan mehu ja vähän raastettua kuorta. Sekoita. Lisää vatkattu kerma ja sekoita.
Vaihe 3
Kaavi pasha-massa suodatinpapereilla vuorattuihin kahvisuodattimiin (2 kpl) tai pieneen siivilään, jonka olet vuorannut kahvinsuodattimilla tai ohuella suodatinkankaalla. Peitä kelmulla ja laita kahvinsuodattimet tyhjien viilipurkkien päälle tai siivilä kattilaan, johon neste saa valua.
Vaihe 4
Anna valua jääkaapissa puoli vuorokautta ja kumoa tarjoilulautaselle. Voit leikata pashan ympärille tuoreita hedelmiä esim. säilykepersikkaa. Nauti kylmä ja herkullinen pasha hedelmien kera tai vain siltään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti