Jauhelihatomaatti kastike basilikalla maustettuna.
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl sipuli
2 prk tomaattimurskaa
1 kpl lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
2-3 tl basilikaa (tai oreganoa)
5 dl vettä
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl sipuli
2 prk tomaattimurskaa
1 kpl lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
2-3 tl basilikaa (tai oreganoa)
5 dl vettä
Vaihe 1
Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää hienonnettu sipuli, siivuttu valkosipuli ja mustapippuri ja paista, niin että sipuli kuullottuu.
Vaihe 2
Kaada paistinpannun seos kastikekattilaan. Viruta paistinpannu osalla vedestä, niin saat kaikki maut mukaan. Lisää tomaattimurska, lihaliemikuutio, basilika (tai oregano) ja loput vedestä.
Vaihe 3
Anna kastikkeen kiehua hieman kuplien n.15 min. Ota pois levyltä ja anna jäähtyä hetken ja tarjoa makaronin, spagetin tai perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti