Riisipuuro, joka on todellista herkkua. Vaikka edellisen reseptin mansikkakiisselin kanssa tai jouluna sekahedelmäkiisselin kanssa.
2 dl vettä
2 dl riisiä
1 l maitoa
1/2 tl suolaa
2 dl vettä
2 dl riisiä
1 l maitoa
1/2 tl suolaa
Vaihe 1
Laita (teflon)kattilaan vesi ja riisiä. Keitä sitä, niin että vesi on lähes imeytynyt riisiin.
Vaihe 2
Lisää maito ja suola ja anna lämmetä, niin että riisipuuro hiukan poreilee. Valvo kattilaa, sillä maito helposti kiehahtaa yli. Alenna lämpöä, kun riisipuuro hiukan poreilee. Levyn 2 asennolla se poreilee sopivasti.
Vaihe 3
Kun riisipuuro alkaa poreilla, keitä sitä 40 min ja riisipuuro on valmista. Nauti vaikka kanelin ja sokerin kera tai jonkun kiisselin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti