San Bei Ji kiinalainen ruoka. Maustettu runsaasti tuoreella basilikalla.
1 rs broilerinfileesuikaleita
1 rkl sesami öljyä
4-5 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl (serrano) chili palko
5 kpl inkiväärisiivuja
1 kpl kevätsipuli (tai sipuli)
1 rkl soijakastiketta
1 rkl riisi- tai valkoviiniä
1 1/2 rkl sokeria
1-1 1/2 dl tuoretta basilikaa silppuna
1 rs broilerinfileesuikaleita
1 rkl sesami öljyä
4-5 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl (serrano) chili palko
5 kpl inkiväärisiivuja
1 kpl kevätsipuli (tai sipuli)
1 rkl soijakastiketta
1 rkl riisi- tai valkoviiniä
1 1/2 rkl sokeria
1-1 1/2 dl tuoretta basilikaa silppuna
Vaihe 1
Laita paistinpannulle sesami öljyä. Laita siivuttu valkosipuli , siivuttu chili ja inkivääri (sekä silputtu sipuli) paistumaan. Kuullota.
Vaihe 2
Lisää broilerinfileesuikaleet ja paista ne kypsiksi. Lisää sitten soijakastike, viini ja sokeri. Anna paistua miedolla lämmöllä jonkun aikaa.
Vaihe 3
Nosta lämpöä ja lisää silputtu basilika ja kevätsipulin palaset, jos käytät. Paista hetken, maista ja lisää suolaa tarpeen mukaan ja ruoka on valmista tarjottavaksi, vaikka riisin tai perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti