Maailman paras salaatinkastike ja fenkolisalaatti. Salaatinkastike on lähes ranskalainen salaatinkastike, mutta aineiden suhteet hiukan poikkeavat. Fenkolin aika pirtsakkaa makua tasapainottaa jääsalaatin ja salaattikastikkeen maku. Salaattikastiketta voi sitten käyttää muihinkin salaatteihin.
1 kpl fenkoli
1 pss jääsalaattia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
2 rkl (dijon)sinappia
2 tl juoksevaa hunajaa
1 kpl fenkoli
1 pss jääsalaattia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
2 rkl (dijon)sinappia
2 tl juoksevaa hunajaa
Vaihe 1
Siivua fenkoli ohuiksi siivuiksi. Voit käyttää myös varret. Leikkaa sitten veitsellä fenkolinsiivut poikittain pienemmäksi. Laita sallaattikulhoon. Leikkaa jäävuorisalaatti aika leveiksi siivuiksi ja sitten poikittain kuutioiksi. Laita kulhoon.
Salaattikastike vaihe 1
Laita viilikuppiin tms. hunaja, oliiviöljy, balsamico ja sinappi. Sekoita kunnolla, niin että oliiviöljy emulgoituu muiden aineiden kanssa. Kaada salaatin päälle ja sekoita salaatti vaikka lusikalla. Tarjoa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti