Salsa Verde Jamie Oliverin ohjetta mukaillen.
2 kpl valkosipulin kynsiä
4 kpl coctail kurkkuja tai puolikas herkkukurkku
2 rkl kapriksia
(5 kpl anjovisfileitä)
2 dl tuoretta persiljaa
1 dl tuoretta basilikaa
1 dl tuoretta minttua
1 rkl dijon sinappia
3 rlk punaviinietikkaa
8 rkl oliiviöljyä
1/4 tl mustaapippuria
hieman suolaa
2 kpl valkosipulin kynsiä
4 kpl coctail kurkkuja tai puolikas herkkukurkku
2 rkl kapriksia
(5 kpl anjovisfileitä)
2 dl tuoretta persiljaa
1 dl tuoretta basilikaa
1 dl tuoretta minttua
1 rkl dijon sinappia
3 rlk punaviinietikkaa
8 rkl oliiviöljyä
1/4 tl mustaapippuria
hieman suolaa
Vaihe 1
Silppua valkosipuli, kurkut, kaprikset, (anjovisfileet, jos käytät), persilja, basilika ja minttua. Itse käytin silppuria, mutta onnistuupa tuo kai hyvällä veitselläkin.
Vaihe 2
Lisää sekaan sinappi, viinietikka ja oliiviöljy. Lisää myös mustapippuri ja mausta suolalla. Maista, että suolaisuus on sopiva. Salsa verde pitäisi syödä samana päivänä, sillä se ei taida säilyä seuraavaan päivään edes jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti