Inkiväärillä maustetut porsaanlihasuikaleet. Hiilareita 15,7 g ja 2100 kcal koko annoksessa. Sipulista tulee yllättävän paljon hiilareita, jos sen jättää pois HH on 8,2 g.
400 g porsaanlihasuikaleita
2 rkl öljyä
1 kpl sipuli
(2 kpl kevätsipuleita)
4 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl punainen chili
50 g inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
1 1/2 rkl osterikastiketta
2 rkl kanafondia
2-3 rkl vettä
ripaus valkopippuria
1 tl persiljaa tai tuoretta korianteria sopivasti
400 g porsaanlihasuikaleita
2 rkl öljyä
1 kpl sipuli
(2 kpl kevätsipuleita)
4 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl punainen chili
50 g inkivääriä (peukalon kokoinen pala)
1 1/2 rkl osterikastiketta
2 rkl kanafondia
2-3 rkl vettä
ripaus valkopippuria
1 tl persiljaa tai tuoretta korianteria sopivasti
Vaihe 1
Paista porsaanlihasuikaleet öljyssä.
Vaihe 2
Lisää sitä mukaa kun saat silputtua, sipuli, (kevätsipuli), valkosipulinkynnet, chili (ota hiukan siemeniä pois) ja inkivääri (Mulla oli etikkainkivääri ja sen silppusin tuoreen voi raastaa). Mausta valkopippurilla ja persiljalla tai korianterilla. Lisää osterikastike, kanafondi ja vesi. Paista hiukan ja anna vetäytyä ja nauti. Perunat ovat hyvä lisäke, jos ei hiilarit pelota.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti