Curry-chili raita, johon saa tulisuutta lisää jättämällä raitaan hieman chilin siemeniä ja valkoisia siementen kiinnikkeitä.
2 dl turkkilaista tai bulgarialaista ruokajugurttia
2 rkl hienonnettua sipulia
1 kpl siivuttuja valkosipulinkynsiä
1/2-1 kpl chiliä
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
1/2-1 tl curryä
(1 tl sitruunamehua)
2 dl turkkilaista tai bulgarialaista ruokajugurttia
2 rkl hienonnettua sipulia
1 kpl siivuttuja valkosipulinkynsiä
1/2-1 kpl chiliä
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
1/2-1 tl curryä
(1 tl sitruunamehua)
Vaihe 1
Lisää tarjoiluvatiin jugurtti.
Vaihe 2
Hienonna sipuli ja siivua valkosipulinkynsi. Halkaise chili ja poista siemenet ja valkoiset siemenen kiinnikkeet (tai jätä niitä, jos haluat tulista) ja hienonna chili. Lisää chili, sipuli ja valkosipuli jugurtin joukkoon.
Vaihe 3
Lisää jugurtin joukkoon suola, sokeri, curry ja sitruunamehu ja sekoita. Vie jääkaappiin maustumaan. Nauti broileri ja kasvisruokien lisäkkeenä. Katso broileriruokia sivupalkin tunnistekentästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti