Yritin dry martiniin saada kuivuutta laittamalla siihen etikkaa yhen ruokalusikallinen, jos on liian tujua, niin 1 tl voinee riittää.
Yritin dry martiniin saada kuivuutta laittamalla siihen etikkaa yhen ruokalusikallinen, jos on liian tujua, niin 1 tl voinee riittää.
Pakastemarjat eivät ole parhaimmillaan välttämättä ihan sulana. Punaviinimarjat toki ovat ihan maukkaita ihan sulanakin, mutta varsinkin mustaviinimarjat maistuvat maukkaimmilta hiukan jäisinä. Ne voi nopsasti sulattaa mikroaaltouunissa, niin että ne saa heti syödä maukkaimmillaan. Tämä on äitini keksimä tapa sulattaa marjat. Hiukan jäiset mustaviinimarjat voisivat maistua kivalta vaniljajäätelönkin kera. Jos syö marjoja liian nopeasti voi olla, että massu kylmenee. Syö siis hitaammin. :D
Tein pariakin erilaista muffinssia. Toiseen tuli marjakreemiä silmäksi ja toiseen tuli banaanimössöä ja mansikkahilloa. Kreemi muffinssissa kreemi oli niin painavaa, että se meni muffinssin sisälle, mutta banaanimössö oli niin kevyttä, että se jäi muffinssin päälle. Suosittelen kokeilemaan myös aprikoosihilloa täytteenä, niin saa raikkaamman makusen muffinssin.